Team

de gezichten achter de namen

Eugène Paanakker

Eugène is sinds 1992 actief in de uitvaartverzorging. Hij heeft gewerkt bij diverse begrafenisondernemingen van naam in Den Haag en omgeving. Uiteindelijk heeft hij zijn draai gevonden in zijn eigen uitvaartonderneming,  samen met compaan Robert Heezen.

 

“Vanaf de achtergrond neem ik graag alle zorgen weg en ik probeer mensen zoveel mogelijk te betrekken bij de organisatie van de uitvaart. Het mooiste dat we kunnen bereiken zijn dankbare opdrachtgevers.”

Yvonne Reichrath

Na een internationale carrière bij Carrefour en het overwinnen van kanker werd ​Yvonne nog meer duidelijk dat ​zij een baan ambieerde waarbij ​zij haar humane, creatieve en zakelijke aspiraties kon combineren. ​Zij wist dat ​haar kracht lag in een luisterend oor bieden aan mensen, er voor ze zijn in moeilijke situaties. Haar rust, tact en vaardigheid die ​zij in het bedrijfsleven gebruikte k​an zij nu op een geheel andere wijze inbrengen.

 

“Mijn innerlijke roeping is realiteit geworden; mijn werk voelt niet als werk maar als onderdeel van mijn leven.”

Robert Heezen

Robert is na een aanvankelijke start in de krijgsmacht – en later via zijn werk als Internationaal Hulpverlener op de ANWB-Alarmcentrale – in 1993 in contact gekomen met het uitvaartmetier. Het werd een rijke reis met functies en organisaties door het hele land, om uiteindelijk met compaan Eugène Paanakker zelf vorm te geven aan uitvaartzorg op een manier die dicht bij zijn hart ligt.

Zijn motto is heel eenvoudig: zoek raakvlakken en leg de verschillen opzij