Uitvaartverzorging op maat

“De diensten van een goede uitvaartondernemer zijn als die van een kleermaker … passend, in vertrouwen en met goede smaak …”

Wij nemen vanaf de achtergrond uw zorgen weg en zetten onze jarenlange ervaring in

om u en de uwen bij te staan bij een unieke gebeurtenis.

 • Begraven

  Volgens de wet wordt een overledene begraven, gecremeerd of soms ter beschikking gesteld aan de wetenschap. In Nederland kent iedere stad of dorp wel een begraafplaats; de ene historisch, fraai en lommerrijk, de andere slechts beschut door een paar verloren populieren. Sinds een aantal jaren hebben nu ook de vaak bijzondere 'natuurbegraafplaatsen' een plekje veroverd.

 • Uitvaartcentra

  Onze opdrachtgevers kiezen vaak voor een opbaring thuis. Die vertrouwde omgeving biedt de gelegenheid om in alle rust en echt op eigen wijze afscheid te kunnen nemen. Maar uiteraard kan ook altijd gebruik gemaakt worden van een uitvaartcentrum, een rouwkamer of zgn. 'chapel ardente' in uw omgeving.

 • Tarieven

  In nevelen gehulde tarieflijsten passen niet bij ons. Wij werken voor een vaste fee en geven u binnen 24 uur een helder beeld van de te verwachten kosten.

 • Cremeren

  Hoewel het cremeren van een lichaam eeuwenlang verboden bleef, werd in Nederland in 1914 de eerste formele crematie verzorgd in Westerveld. Tegenwoordig heeft het cremeren zachtjes de overhand genomen boven het begraven en zijn er veel , weldoordachte en soms zelfs unieke plaatsen gecreëerd voor een crematie en de afscheidsceremonie.

 • Wensen en ideeën?

  Afscheid nemen, herdenken, het leven vieren ... er zijn talloze manieren om hiermee om te gaan. De een viert, omringd door vrienden, het leven met een heerlijke maaltijd, de ander zal meer ingetogen zijn. Live muziek in het bos of jonge dragers in t zwart, een borrel in de tuin of een buffet op het strand? Wij helpen om die wensen te realiseren

 • Bekend in het land

  Als professionals verzorgen wij natuurlijk regelmatig uitvaarten in de ruime Haagse regio en in Kennemerland, maar mocht u elders in het land, bijvoorbeeld in Bilthoven, Rotterdam, Groningen of in Arnhem een beroep op ons willen doen, dan zijn wij er natuurlijk ook voor u; geen zorgen! Wij kennen de weg of vinden die...